forex trading logo

Evaluari imobiliare

Ing. Tasente Constantin

Auditor energetic gradul I, constructii si instalatii

Expert Evaluator ANEVAR

Director General
S.C. "EVALTAS" - S.R.L.

Telefon: 0722.209.256

Profil de Facebook

Dr. Tasenţe Tănase

Doctor în Ştiinţele Comunicării

PR Manager

Director general al Agentiei de relatii publice Plus Communication

Telefon: 0725.465.508

Profil de Facebook

Website: www.pluscommunication.eu

Tasente George

Evaluator ANEVAR

Membru Titular

Inspector proprietati

 


 

*Urmariti cele 13 emisiuni/stiri pe tema certificatelor energetice, in cadrul carora a fost invitat Ing. Tasente Constantin, la Litoral TV, Digi 24, Antena 1, Radio Constanta, Radio Sky, Radio Orion şi Radio Neptun. Vizionare placuta!


DE CE ESTE FOARTE IMPORTANT CERTIFICATUL ENERGETIC? CE SPUNE LEGEA?

Legea 159/2013, care a intrat in vigoare la data de 19 iulie 2013, prevede ca pentru clădirile sau unităţile de clădire care se vând sau se închiriază, investitorul/proprietarul/administratorul este obligat să pună la dispoziţia potenţialului cumpărător sau chiriaş, după caz, anterior perfectării contractului, o copie de pe certificat, astfel încât acesta să ia cunoştinţă despre performanţa energetică a clădirii. La încheierea contractului de vânzare-cumpărare proprietarul are obligaţia de a transmite certificatul, în original, noului proprietar. De asemenea, la data înregistrării contractului de vânzare-cumpărare, respectiv de închiriere, proprietarul are obligaţia de a depune la organul fiscal competent o copie de pe certificat, iar originalul va rămâne în posesia proprietarului.


AVANTAJELE CERTIFICATULUI ENERGETIC

  • Pentru vânzător - în condiţiile în care auditorul certifică într-o clasă superioară clădirea (spre exemplu: A sau B), vânzătorul este îndreptăţit să crească preţul de vânzare al clădirii, datorită performanţei sale energetice.
  • Pentru cumpărător - acesta are posibilitatea de a cumpăra în mod conştient, în funcţie de performanţa energetică bună sau slabă a clădirii. Astfel, spre exemplu, dacă două apartamente din acelaşi cartier, sensibil identice ca preţ şi suprafaţă, intră în categorii energetice diferite (B, respectiv D), cumpărătorul va alege, la acelaşi preţ, apartamentul mai bine clasat din punct de vedere energetic, deoarece preţul întreţinerii lui va fi mult mai mic.

 


 NOI TE AJUTĂM! CINE SUNTEM?


S.C. EVALTAS S.R.L. activeaza, cu succes, pe piata evaluarilor inca din anul 1995 si pe piata auditului energetic (certificate energetice) din 2010. Efectuam, la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp, evaluari imobiliare, mobiliare si intreprinderi si certificate energetice.

Vă oferim servicii de certificare si audit energetic al cladirilor, cu precadere in judetele Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Ialomita, Calarasi si Bucuresti, la cele mai mici preţuri de pe piaţă.

Atestarea noastra este certificata prin:

  • Certificatul de atestare emis de Ministerul dezvoltarii regionale si turismului [VEZI IMAGINEA]

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.209.256 si/sau pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


CELE MAI MICI TARIFE DE PE PIAŢĂ!

Tip imobil Preţ
Garsoniere 149 - 199 lei
Apartamente 2 - 4 camere 199 - 249 lei
Case/vile
299 - 499 lei
Spatii: comerciale, birouri, industriale, depozite etc 0,2 - 0,9 euro/mp

* Pentru un numar mai mare de apartamente, preturile fac obiectul negocierii directe.

PREŢURILE NOASTRE SUNT MAI MICI CU 50% FAŢĂ DE GRILA DE PREŢURI RECOMANDATĂ DE ASOCIAŢIA AUDITORILOR ENERGETICI PENTRU CLĂDIRI DIN ROMÂNIA (VEZI GRILA LOR AICI)


UNDE NE GĂSIŢI?

Pe strada Soveja nr. 114, bl. DR33, sc. B, et. 3, ap. 30, mun. Constanta, jud. Constanta

 


Powered by Tashy.